Termeni si Conditii

 1. Introducere

Prin accesarea și utilizarea serviciilor oferite de dis.md, ești de acord să respecți condițiile generale de utilizare expuse mai jos și să te conformezi legilor aplicabile. Prin navigarea și utilizarea acestui site, accepti implicit și fără rezerve acești termeni. Ne rezervăm dreptul de a actualiza acești termeni în orice moment, fără o notificare prealabilă. Modificările devin aplicabile în momentul publicării lor pe site.

dis.md este un produs și proprietate a “Cabinetul Avocate Străisteanu Doina Ioana”.

Informații legale pentru persoanele juridice:

 • Numele companiei: “Cabinetul Avocate Străisteanu Doina Ioana”
 • Adresa juridică: Moldova, Chișinău, str. Alecsandri 91
 • Tel.: +373 68 592 222
 • E-mail: [email protected]
 • Site: www.dis.md
 1. Drepturi de Autor și Conexe

Conținutul acestui site, inclusiv imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, aplicații software și alte date, sunt protejate conform Legii nr. 139 din 02.07.2010 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Titularul dreptului de proprietate asupra site-ului este “Cabinetul Avocate Străisteanu Doina Ioana”, cu excepția cazurilor când materialele aparțin unor terțe părți.

 1. Accesul la Site

Îți garantăm un acces limitat, în interes personal, pe site-ul dis.md. Nu ai dreptul să reproducăți parțial sau integral site-ul, să copiați, să vindeți sau să exploatați site-ul în orice alt mod, în scopuri comerciale sau contrare intereselor “Cabinetul Avocate Străisteanu Doina Ioana”, fără acordul nostru prealabil.

 1. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Prin utilizarea site-ului dis.md, confirmi că ești de acord și îți exprimi consimțământul la prelucrarea datelor cu caracter personal oferite de tine. Aceste date sunt prelucrate în scopuri de informare și furnizare a cursurilor și serviciilor oferite de “Cabinetul Avocate Străisteanu Doina Ioana” prin intermediul dis.md. Politica de protecție a datelor cu caracter personal este detaliată pe https://dis.md/politica-de-confidentialitate/.

 1. Condițiile de Achitare

5.1. Achitarea cursului se realizează integral. 5.2. Garanția înscrierii la curs se constituie prin achitarea avansului prestabilit și a sumei integrale. 5.3. Costul instruirii în valută se calculează conform cursului oficial de schimb al Băncii Naționale a Moldovei la ziua plății. 5.4. Transferul cursurilor ratate într-o altă perioadă este posibil doar cu acordul ambelor părți. 5.5. Transferul cursurilor plătite către o altă persoană nu este posibil.

 1. Condiții și Proceduri pentru Returnarea sau Anularea Cursului

6.1. Beneficiarul își îndeplinește obligațiile financiare de a plăti integral cursul. 6.2. Prestatorul restituie beneficiarului 100% din suma totală contribuită pentru cursuri dacă refuzul de a studia este anunțat cu 15 zile înainte de data de începere. 6.3. În cazul în care returul are loc mai târziu de 7 zile de la achitarea avansului sau a sumei integrale, avansul nu se rambursează.

Conținutul acestor termeni reprezintă expresia voinței părților și ține loc de contract. Contractul intră în vigoare la data completării formularului de înscriere și achitării integrale a prețului, producând efecte juridice până la îndeplinirea tuturor obligațiilor contractuale.