Abonament Legal Anual

Abonament Legal Anual

10,000.00 MDL

Cabinetul Avocatei Străisteanu Doina Ioana îți oferă posibilitatea să-ți garantezi un an de siguranță juridică cu ABONAMENTUL LEGAL ANUAL (A.L.A.).

Descriere

Într-o lume dinamică, unde semnăm contracte, primim somații și notificări, mesaje despre datorii, încălcarea drepturilor la locul de muncă, situații incerte cu chiriașii sau arendatorii, aplicarea amenzilor de poliție în traficul rutier sau pentru alte încălcări, neexecutarea contractelor și multe altele, Cabinetul Avocatei ”Străisteanu Doina Ioana” vă oferă posibilitatea să vă asigurați că veți avea acces la consultanță juridică de încredere și accesibilă exact atunci când vei avea nevoie urgent de ea.
Cu ABONAMENTUL LEGAL ANUAL (A.L.A.) beneficiați de serviciile juridice a unui avocat cu experiență exact când aveți nevoie, garantându-vă accesul direct la consultanță de specialitate și prioritate imediată în momentele critice.

Ce include ABONAMENTUL LEGAL ANUAL (A.L.A.)?
Prioritate Garantată: În momentul în care apar situații neprevăzute și aveți nevoie de opinia Avocatei pentru a ști cum să procedați și cum să vă apărați, abonamentul vă asigură că veți fi primul în rândul pentru consultanță, oferindu-vă acces preferențial și răspunsuri rapide la întrebările dvs în maxim 24h de la formularea solicitării.
● Consultanță de Specialitate: Fie că aveți nevoie de sfaturi privind un contract
anume, o situație de conflict, o chemare în judecată primită, o inundație / accident / concediere / anchetă disciplinară și altele de acest gen, o somație venită la domiciliu, o procedură de executare silită pornită și multe altele, avocata Doina Ioana Străisteanu vă va oferi consultanța necesară.
● Flexibilitate și Suport: Abonamentul vă oferă flexibilitatea de a accesa serviciile juridice atunci când aveți nevoie, fără așteptați o programare după disponibilitatea agendei Avocatei.
● Investiție Inteligentă: Deși ora de consultanța va fi achitată, abonamentul în sine reprezintă o investiție în siguranța și protecția dvs. juridică pe termen de un an, asigurându-vă că aveți acces la suport juridic de calitate superioară în momentele urgente.

Investiția în Abonament:
Pentru a afla mai multe despre tarife și cum puteți achiziționa abonamentul anual, vă invităm să ne contactați direct prin email la [email protected] sau cu mesaj in Viber/ WhatsUp/ sms nr 069339632. Echipa noastră este pregătită să vă ofere toate detaliile necesare și să vă ghideze în procesul de abonare.

Garanția Noastră:
Angajamentul nostru este de a vă oferi servicii juridice de excepție, cu un accent pe accesibilitate și promptitudine. Suntem aici pentru a vă asigura că navigați cu încredere prin complexitatea lumii juridice.
Contactați-ne azi pentru a vă asigura că aveți aproape partenerul juridic pe care vă puteți baza mâine.